Beyaz artık siyah kadar mevsimi olmayan bir renk. Hatta artık renklerin pek mevsimi kalmadı desem yeridir. Her rengi her mevsim giyer olduk. Özellikle ‘beyaz pantolonlar sadece yazın giyilir’ diye bir klişemiz bile vardı. Ama artık her sezon rahatlıkla giyebiliyoruz. Aslında kombinlemesi kolay çünkü her stile ayak uydurabilen bir parça. Bence zor olan vücut proporsiyonuna uygun olan beyaz pantolon modelini bulmak. Bir diğer risk konusu da iç çamaşırı seçimi. Doğru iç çamaşırı ve doğru pantolon seçimiyle çok güzel kombinler yaratılabilir. Bu renk bir pantolon, sunduğu sınırsız kombin seçeneği ile gardırobunda mutlaka olması gereken parçalardan. “Peki, farklı tarzlardaki ve kesimlerdeki pantolonları nasıl kombinlemem lazım?” dediğini duyar gibiyi. Genellikle tercih edilen üç farklı beyaz pantolon modelini gelin beraber inceleyelim.

Bol Modelleri Kombinlemek

Tercihin beyaz bol bir baggy veya kargo pantolon mu? Öncelikle yine vücuduna uygun bol pantolon seçimi yapmalısın. İkinci önemli nokta paçaları biraz uzun tutmalısın yani ayakkabıların pantolonun altından görünmemeli. Üstüne giydiğin bluz pantolonun içinde olmalı. Böylece bacak boyun daha uzun görünecek. Şayet uzun boyluysan pantolonun üzerine yine bol bir ceket veya bluz giymek salaş ve cool bir görünüm sağlayabilir.

Klasik Çizgi

Evet, gelelim klasik pantolonlara… Bu tarz pantolonları hem spor hem de daha casual kombinleyebilirsin. Hatta beyaz bir pantolon-ceket takım ve beyaz aksesuarlarla oldukça zarif görünebilirsin. Uyumlu altın rengi takılar kullanarak kombinini zenginleştirebilirsin. Bu şekilde hem gündüz hem de gece davetlerine katılarak zarif görünmek senin elinde. Eğer takım olarak bir kombin yaratmaktan hoşlanmıyorsan, pantolonunu deri ve farklı kesime sahip blazer ceketler ile de tamamlayabilirsin.

Farklı ve İddialı

Gelelim iddialı ve dekolteli beyaz pantolon tercihlerine. Haklısın herkes bu tarz pantolonlar giymek istemez ama bazen insan farklı bir şeyler denemek istiyor. Abartıya kaçmadan kesimi ve boyu farklı veya minik bir dekolteye sahip pantolonlar tam da aradığın tercihte bir parça olabilir. Bel veya kalça kısmından dekolteli bir pantolonu sade bir crop top veya bluzla tamamlayabilirsin. Hatta renkli aksesuarla da dikkat çekici tarzını ortaya koyabilirsin.